Brainstorm

Zo’n vier keer per jaar maken we tijd voor een brainstorm met en voor elkaar. We maken tijd en ruimte om intervisie-gewijs met elkaar mee te denken.

Je wordt warm ontvangen en krijgt tijd om te landen en onder het genot van een kopje koffie of thee al eens rond te kijken en in een klein groepje in gesprek te gaan.

Daarna maken we tijd voor een brainstorm, waarbij elke deelnemer de kans krijgt om een vraag of probleem voor te leggen. Zijn we met een grote groep, dan splitsen we op, zodat iedereen de kans krijgt om zijn vraag voor te leggen. Check zeker de agenda als je wilt weten op welke momenten er een brainstorm moment op de planning staat.

Verwacht je aan vertraging, verbinding en natuurlijk nieuwe inzichten. Zowel rond je eigen vraag, als vanuit de vragen van de andere deelnemers. 

Al onze activiteiten zijn gericht op het ondersteunen van jou als ondernemer. Zowel in de groei van je onderneming als in de groei van jou als persoon. Deze brainstormsessies zorgen ervoor dat je je gesteund voelt. Bovendien krijg je de kans om vanuit jouw ervaring en expertise advies te geven, zo leren de andere ondernemers jou en jouw expertise kennen zonder dat je hoeft te pitchen 😉

Alle verbindende, lerende en brainstorm netwerkmomenten gaan telkens door op de laatste woensdag van de maand. Je bent welkom vanaf 9 uur en om 12 uur ronden we af. De locatie is een prachtige zaal in Mariakerke bij Gent en deelname kost 45€ excl BTW.

De definitieve data kan je terugvinden op de agenda.

Wil je graag via mail op de hoogte blijven? Schrijf je dan gerust in op de mailinglijst via het formulier hieronder.

Herinneringsmail ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dikke merci! Zo blij dit te ontdekken. Voelde als thuiskomen.
Waardevolle tips mee. Direct mee aan de slag.
Kijk uit naar een volgende samenkomst.
Quote Verdiepend Netwerken

Op zoek naar een brainstorm moment dichter bij huis?

Op dit moment zijn er enkel netwerkmomenten in de regio Gent. Is dat voor jou te ver uit de buurt?
Bij voldoende interesse wil ik graag andere locaties overwegen, dus stuur me zeker een berichtje om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.