Lerend Netwerken

Zo’n vier keer per jaar maken we tijd om netwerken te combineren met een leermoment. Tijdens het lerend netwerken komt een expert een workshop of lezing geven rond een bepaald thema, relevant voor ons als ondernemer. Van SEO tot GDPR, van duurzaam ondernemen tot zichtbaar zijn op sociale media en alles ertussenin.

Je wordt warm ontvangen en krijgt tijd om te landen en onder het genot van een kopje koffie of thee al eens rond te kijken en in een klein groepje in gesprek te gaan.

Daarna maken we tijd voor de workshop. Tijdens de ongeveer anderhalf uur durende workshop leren we de basis en gaan we zelf aan de slag met oefeningen. Waarbij er natuurlijk ook ruimte is om jouw vragen rond het thema te stellen. Op de agenda kan je zien welke thema’s er op welk moment aan bod komen. 

Na afloop is er tijd om verder te netwerken met de aanwezige deelnemers en kaartjes uit te wisselen.

Al onze netwerkmomenten zijn gericht op het ondersteunen van jou als ondernemer. Zowel in de groei van je onderneming als in de groei van jou als persoon. Deze lerende netwerkmomenten zorgen ervoor dat je niet alleen nieuwe mensen leert kennen, maar dat je ook bijleert over onderwerpen die voor elke ondernemer belangrijk zijn. Naast de praktische onderwerpen maken we ook tijd voor workshops voor thema’s die gaan over persoonlijke groei.

Als solo-ondernemer gaat de groei van jouw onderneming tenslotte hand in hand met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Alle verbindende, lerende en brainstorm netwerkmomenten gaan telkens door op de laatste woensdag van de maand. Je bent welkom vanaf 9 uur en om 12 uur ronden we af. De locatie is een prachtige zaal in Mariakerke bij Gent en deelname kost 45€ excl BTW.

De definitieve data kan je terugvinden op de agenda.

Wil je graag via mail op de hoogte blijven? Schrijf je dan gerust in op de mailinglijst via het formulier hieronder.

Herinneringsmail ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vertragen. Landen. Zakken. Aarden. 🌳

En bovenal: jezelf mogen zijn.

Geen opgepompte ego's of luid ondernemersgeschal. Laat die salespitch (en de bijhorende okselvijvers) ook maar thuis. 😉 Hier kom je binnen, puur zoals je bent. En zo nemen wij je ook, zonder te oordelen.
Lerend netwerken - Authentieke Ondernemers

Op zoek naar lerend netwerken dichter bij huis?

Op dit moment zijn er enkel netwerkmomenten in de regio Gent. Is dat voor jou te ver uit de buurt?
Bij voldoende interesse wil ik graag andere locaties overwegen, dus stuur me zeker een berichtje om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.