Daniel Dumortier - Authentieke Ondernemer

Daniel Dumortier

Koken is als dansen in een levend schilderij!
Van kinds af aan speelt eten een belangrijke rol in mijn leven. Op mijn 12e begin ik te koken, omdat de kok beslist wat er op het bord wordt getoverd. Sindsdien inspireren alle invloeden mij in de keuken, van mijn tante uit Parijs met haar befaamde ratatouille naar de pittige gerechten van mijn schoonzus in Ivoorkust tot de linzen- en rijstgerechten uit Nepal. Waar ik ook kom en wie ik ontmoet, mijn culinaire voelsprieten staan altijd open voor inspiratie. Het plezier dat ik ervaar breng ik vandaag met Groesting tot in jouw keuken.

Met smakelijke groenten
Ik kies bewust voor seizoensgroente bij de lokale bio-boer, volgens het smaak- en kleurenpalet die ik in mijn gerechten uitwerk. Zo tover ik via de korte keten een volwaardig vegetarisch gerecht bij je thuis op je bord.

Schuif je graag jouw voeten onder de tafel?
Ik bereid vanuit mijn keuken tussen de Dendervallei en het Pajottenland jouw volwaardig vegetarische maaltijd voor. Kies jouw droomlocatie en ik kom de verwennerij ter plekke afwerken.

Ik palm jouw keuken in op een dag in de week, in het weekend, op een (bedrijfs-)feestje of op jouw favoriete picknickplek.

Je kunt me inhuren voor: verjaardagsfeesten, communiefeesten, lentefeesten, personeelsfeesten, teambuildings, bedrijfslunchen, recepties, walking dinners, babyborrels of gewoon op een zonnig plekje in het bos.

Met allergieën, intoleranties en diëten hou ik graag rekening!

Daag jij me uit op een unieke locatie?
Twijfel je nog? Geef me een belletje, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Contact