Verbindend netwerken

Zo’n vier keer per jaar maken we tijd om écht de verbinding te gaan opzoeken. Dan gaan we ver voorbij het oppervlakkige netwerken en leren we elkaar kennen. Als mens en als ondernemer. Verbindend netwerken dus.

Je wordt warm ontvangen en krijgt tijd om te landen en onder het genot van een kopje koffie of thee al eens rond te kijken en in een klein groepje in gesprek te gaan.

Daarna maken we tijd voor een activiteit die zorgt voor verbinding. Een activiteit waarbij we elkaar op een andere manier leren kennen. Check zeker de agenda als je wilt weten op welke momenten er een verbindend netwerkmoment op de planning staat.

Verwacht je aan vertraging, ontspanning, plezier en -uiteraard- verbinding. 

Al onze netwerkmomenten zijn gericht op het ondersteunen van jou als ondernemer. Zowel in de groei van je onderneming als in de groei van jou als persoon. Deze verbindende netwerkmomenten zorgen ervoor dat je andere ondernemers leert kennen, waardoor je niet langer het gevoel hebt er alleen voor te staan. Je weet dat je omringt wordt door gelijkgestemde ondernemers, die met gelijkaardige zaken als jij worstelen of geworsteld hebben. Zo verlaagt ook de drempel om de ondersteuning te vragen die je nodig hebt.

Alle verbindende, lerende en brainstorm netwerkmomenten gaan telkens door op de laatste woensdag van de maand. Je bent welkom vanaf 9 uur en om 12 uur ronden we af. De locatie is een prachtige zaal in de regio Gent en deelname kost 45€ excl BTW.

De definitieve data kan je terugvinden op de agenda.

Wil je graag via mail op de hoogte blijven? Schrijf je dan gerust in op de mailinglijst via het formulier hieronder.

Herinneringsmail ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Netwerken zoals ik het wél graag doe : vertragend, verbindend, zonder veel poeha.

Altijd iets bij te leren, iets te geven, iets mee te nemen. Mensen waarbij het klikt omdat ze er op dezelfde manier in staan.
Quote Verbindend Netwerken

Op zoek naar verbindend netwerken dichter bij huis?

Op dit moment zijn er enkel netwerkmomenten in de regio Gent. Is dat voor jou te ver uit de buurt?
Bij voldoende interesse wil ik graag andere locaties overwegen, dus stuur me zeker een berichtje om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.