Podcast over authentiek ondernemen

Authentiek ondernemen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan en daar willen we je in deze podcast over authentiek ondernemen graag mee ondersteunen.

Zeker als je net van start gaat, dan volg je vaak het advies van anderen. Over hoe je je marketing moet aanpakken, op welke manier je best je sales doet, waar je overal moet gaan netwerken.

Zoveel dingen die we zouden moeten doen om een goede ondernemer te zijn, of een succesvolle. 

Tot je beseft dat dit niet per se het beste werkt voor jou. Tot je op een punt komt dat je durft gaan experimenteren om het anders te doen. Een beetje eigenwijs misschien ook wel. Ondernemen op jouw manier, authentiek ondernemen. 

Natuurlijk loop je ook dan nog wel eens met je kop tegen de muur, iets dat helemaal niet blijkt te werken. Maar nog vaker zie je dat het voor jou zelfs veel beter werkt. 

Deze podcast over authentiek ondernemen is dan ook bedoeld om je te inspireren. Om je te laten zien dat het ook oké is om je eigen weg te zoeken, om dingen te doen op jouw authentieke manier. 

In deze podcast over authentiek ondernemen willen we je zeker niet vertellen dat er één manier is die vast en zeker zal werken. Integendeel, je zal merken dat het voor iedereen verschillend is. Sommige ondernemers kunnen bijvoorbeeld prima verkopen via social media, terwijl anderen net veel beter verkopen via persoonlijke contacten.

Als je jouw manier van ondernemen laat aansluiten bij jouw persoonlijkheid lijkt alles ook veel makkelijker te gaan. Niet dat je er niets meer voor hoeft te doen, wel dat je minder energie verliest.

Naast gesprekken met andere ondernemers is er ook ruimte voor vragen waar je misschien mee zit, dingen waar jij tegenaanloopt wanneer je op jouw authentiek manier onderneemt. Via de knop hieronder kan je jouw vraag doorgeven, zodat ik ze mee kan nemen en beantwoorden in een podcastaflevering.