Wie zit er achter de Authentieke Ondernemers?

Ik ben Lenie Verhelst, inspirator en bezieler van de Authentieke Ondernemers.

In januari 2016 was het zover: mijn eigen BTW-nummer. Gelukkig maar dat ik op dat moment niet besefte hoe weinig ik van ondernemen wist, waarschijnlijk had ik niet meer gedurfd.

Het zijn jaren geweest van zoeken, bijleren en vooral heel veel dingen uitproberen. In het begin volgde ik vooral wat anderen vertelde, zelfs als ik voelde dat het voor mij niet klopte.

Stap voor stap leerde ik om dicht bij mezelf te blijven. Om vanuit mijn essentie verbinding te maken met mijn klanten. Op mijn manier.

Nu help ik ook jou graag mee op weg, zodat ook jij jouw missie kan gaan leven zonder toegevingen. Zodat ook jij klanten kan aantrekken vanuit verbinding. Op jouw manier.

Lenie Verhelst - Authentieke Ondernemer

Vanuit rust en verbinding samen groeien.

Authentieke Ondernemers is zoveel meer dan een netwerkorganisatie. Het is een plek waar bewuste ondernemers kunnen samenkomen om te netwerken, om bij te leren, om te inspireren en geïnspireerd te worden. Een community waar we elkaar ondersteunen in het authentiek ondernemerschap.

Want zoals ik heb ervaren (en jij hebt het ongetwijfeld zelf ook al gemerkt) is authentiek blijven in het ondernemerschap veel makkelijker gezegd dan gedaan. Je kan niet de gebaande paden volgen, of toch niet altijd en overal. Het is zoeken, uitproberen en voelen wat er voor jou wel of net niet werkt.

Dat durft al eens op onbegrip botsen bij mede-ondernemers. Die niet altijd begrijpen waar je nu zo moeilijk over doet, terwijl jij aan heel je lijf voelt dat je het anders wil doen.

Verwacht je bij de Authentieke Ondernemers aan een gevoel van thuiskomen. Een warme community van ondernemers die net als jij hun eigen pad bewandelen in het ondernemerschap. Die dingen op hun manier doen, een groep waar je wordt aangemoedigd, waar iedereen met je meedenkt en met je meejuicht als je successen behaalt.

Dit ben ik ook

Nature lover  ✨ Geek ✨ Leergierig ✨ Rustbrenger ✨ Introvert ✨ Book lover ✨ Creatief  ✨ Verbinder ✨ Dol op persoonlijke ontwikkeling  ✨ Empathisch ✨ Zorgzaam ✨ Loyaal ✨ 1/3 splenic manifestor

Lenie Verhelst

Voel je je aangesproken?

Je bent welkom om mee te wandelen tijdens een netwerkwandeling of om aan te sluiten bij een netwerkmoment.

De agenda vind je hier.

Voel je vrij om ook op LinkedIn te connecteren zodat je me via die weg alvast wat beter kan leren kennen.

Uiteraard ben je ook welkom op de mailinglijst. De aankondingen voor de evenementen vallen dan steeds netjes in je mailbox, zo ben je zeker dat je er geen enkele mist.